Scandic i Malmö

Scandic Hotels är en hotellkedja med hotell i hela landet. Gemensamt för alla hotell i kedjan är att de är antingen tre- eller fyrstjärniga och att de har lika stort fokus på affärsresenärer som på semestrande par och barnfamiljer. I Malmö finns totalt sex Scandic-hotell, varav fem av dem ligger i de centrala delarna av staden eller strax utanför.

I Malmö finner du Scandic Malmö City, Scandic Kramer, Hotel, Scandic Segevång (i Burlöv), Scandic Triangeln och Scandic S:t Jörgen. Det senaste tillskottet till Scandic-familjen i Malmö är Scandic Triangeln som öppnade 2013. Hotellet reser sig högt över omgivningarna och har blivit lite av ett landmärke i staden.

Som gäst på ett hotell i kedjan Scandic Hotels bjuds du på ett bekvämt boende och du har tillgång till ett brett serviceutbud oavsett vilken rumstyp du väljer. Scandic-hotell har sällan en stor variation vad gäller rumstyperna, men samtidigt är standarden oavsett rum alltid mycket hög.

Bland det typiska serviceutbudet kan nämnas gym, bastu samt lek- och spelrum för barnen. En del av hotellen har också mer omfattande relaxavdelningar. Varje hotell har en egen restaurang som håller öppet från frukost till middag och invid restaurangen eller vid lobbyn finns alltid en välsorterad bar.

Scandic Triangeln

Scandic Triangeln

Triangeln 2, Malmö
3.50
(0 recensioner)
Scandic S:t Jörgen

Scandic S:t Jörgen

Stora Nygatan 35, Malmö
4.00
(0 recensioner)
Scandic Malmö City

Scandic Malmö City

Kaptensgatan 1, Malmö
3.00
(0 recensioner)
Scandic Segevång

Scandic Segevång

Segesvängen, Malmö
5.00
(0 recensioner)
Scandic Stortorget

Scandic Stortorget

Stortorget 15, Malmö
4.33
(0 recensioner)