Scandic Stortorget

Stortorget 15, 211 22 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Scandic Stortorget i Malmö är ett charmigt hotell som erbjuder en gästvänlig atmosfär mitt i stadens livliga hjärta. Hotellet är strategiskt placerat vid det historiska Stortorget, en av Malmös mest berömda platser, vilket gör det till en idealisk utgångspunkt för både affärs- och nöjesresenärer som önskar att uppleva allt vad staden har att erbjuda.

Detta hotell är inrymt i en klassisk byggnad som andas tradition och lokal kultur. Dess fasad och interiör kompletteras av en stilren nordisk design, där ljusa och luftiga rum möter trädetaljer och mjuka textilier för att skapa en känsla av hemtrevnad och lätthet.

Rummen på Scandic Stortorget är rymliga och välutrustade med moderna möbler och faciliteter. Varje rum är designat för att maximera gästernas komfort, utrustade med kvalitetssängar, ett arbetsområde för affärsresanden och gratis Wi-Fi för att hålla dig uppkopplad. Många av rummen erbjuder dessutom en fantastisk utsikt över det myllrande Stortorget eller den lugnare innergården.

Restaurangen och baren på hotellet är populära samlingsplatser inte bara för hotellets gäster utan även för lokalbefolkningen. Här kan du njuta av välsmakande maträtter baserade på skandinaviska och internationella influenser, samt lokalt producerade drycker. Frukostbuffén som Scandic-kedjan är känd för erbjuder ett omfattande sortiment av alternativ och är ofta uppskattad av gästerna för dess kvalitet och variation.

Scandic Stortorget ligger ett stenkast från Malmös främsta shoppingområden, kulturella sevärdheter och nöjesliv. Stadens historiska byggnader, museer och konstgallerier är alla lättillgängliga till fots. Det är också enkelt att ta sig vidare till andra delar av Malmö eller över bron till danska Köpenhamn tack vare närheten till centralstationen.

Hotellet är också utrustat med mötes- och konferensutrymmen för de som besöker Malmö i affärssyfte. De samtida lokalerna är utrustade med den senaste tekniken för att garantera effektiva möten och evenemang.

Med en blandning av bekvämlighet, service och utmärkt läge är Scandic Stortorget en attraktiv destination för besökare som vill upptäcka Malmö på ett bekvämt och stilfullt sätt.


Betygsätt Scandic Stortorget

Betygsätt
3 röster

I närheten av
Scandic Stortorget

TGI Fridays

TGI Fridays

Ca 100 meter ifrån
MJs Hotel

MJs Hotel

Ca 100 meter ifrån
Piccolo Mondo

Piccolo Mondo

Ca 100 meter ifrån
Hansa

Hansa

Ca 500 meter ifrån