Quality Hotel View

Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Quality Hotel View är ett modernt och bekvämt hotell som ligger i hjärtat av det nyutvecklade och pulserande stadsdelen Hyllie i Malmö. Detta hotell erbjuder mer än bara ett bekvämt vistelse; det är en plats där design och komfort möts för att skapa en unik hotellupplevelse för både affärs- och fritidsresenärer.

Arkitekturen på Quality Hotel View är en lust för ögat med sin moderna fasad och inbjudande interiör. Rummen är smakfullt inredda med en nordisk design och utrustade med bekvämligheter såsom bekväma sängar, arbetsstationer och gratis Wi-Fi för att säkerställa en avkopplande och produktiv vistelse.

En av höjdpunkterna på hotellet är dess frodiga frukostbuffé. Med ett brett urval av både varma och kalla rätter sätter de en ära i att servera en välsmakande och näringsrik start på dagen. Dessutom har anläggningen konferensmöjligheter som gör den till en idealisk plats för möten, konferenser och evenemang.

Hotellets läge är perfekt för gäster som önskar nära tillgång till Malmö Arena och MalmöMässan, vilket gör det till ett utmärkt val för deltagare och besökare på olika mässor och event. Shoppingentusiaster kan glädja sig åt närheten till Emporia, ett av Nordens största köpcentra, som ligger ett stenkast bort.

Quality Hotel View är också bekvämt beläget i närheten av Hyllie tågstation, vilket gör det enkelt för besökare att utforska Malmö och dess omgivningar, eller ta sig snabbt över Öresundsbron till Köpenhamn och dess många attraktioner.

Oavsett om du är i Malmö för affärer eller nöje, erbjuder Quality Hotel View en vistelse som kombinerar komfort och konveniens i en stilfull miljö.


Betygsätt Quality Hotel View

Betygsätt
2 röster

I närheten av
Quality Hotel View

Vapiano Emporia

Vapiano Emporia

Ca 400 meter ifrån
Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel

Ca 400 meter ifrån
Restaurang Capri

Restaurang Capri

Ca 900 meter ifrån
Emporia

Emporia

Ca 500 meter ifrån