Malmö Arena Hotel

Hyllie Boulevard 2, 215 32 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Malmö Arena Hotel, beläget i den livliga stadsdelen Hyllie i Malmö, erbjuder en unik upplevelse för besökare som söker både nöje och komfort. Med sin omisskännliga närhet till den berömda Malmö Arena, är detta hotell ett förstahandsval för musik- och sportentusiaster, samt de som deltar i olika evenemang och konferenser.

Hotellet imponerar med sin moderna arkitektur och eleganta interiör. Gästerna kan välja mellan en mängd olika rumsalternativ, däribland rymliga sviter med panoramautsikt över den omgivande stadsbilden. Varje rum är designat med en smakfull inredning som återspeglar både komfort och stil, och är utrustat med moderna bekvämligheter som höghastighetsinternet, platt-TV och en inbjudande arbetsyta.

På Malmö Arena Hotel kan gästerna starta dagen med en riklig och smakrik frukostbuffé som serverar ett imponerande sortiment av lokala och internationella rätter för att tillgodose alla paletter. Hotellets restaurang fortsätter att förgylla den gastronomiska upplevelsen med både svenska och globala delikatesser som kan njutas med utsikt över stadens pulserande takt.

Affärsresenärer har tillgång till toppmoderna konferens- och mötesrum som gör det möjligt att anordna evenemang av alla storlekar, från små möten till stora kongresser.

Inte nog med att Malmö Arena Hotel är en attraktion i sig själv, dess placering är också perfekt för att utforska Malmös många sevärdheter. Med bara några minuters promenad till Hyllie tågstation kan gäster enkelt röra sig in till Malmös stadskärna eller över Öresundsbron för ett snabbt besök i Köpenhamn.

Hotellet strävar även efter hållbarhet, med initiativ som syftar till att minska miljöpåverkan och främja en ansvarsfull drift.

Vare sig för en storslagen konsert, en viktig affärskonferens, eller bara en skön helg i Skåne, ger Malmö Arena Hotel en bekväm och minnesvärd upplevelse i en av Sveriges mest dynamiska städer.


Betygsätt Malmö Arena Hotel

Betygsätt
3 röster

I närheten av
Malmö Arena Hotel

Vapiano Emporia

Vapiano Emporia

Ca 100 meter ifrån
Quality Hotel View

Quality Hotel View

Ca 400 meter ifrån
Restaurang Capri

Restaurang Capri

Ca 1000 meter ifrån
Emporia

Emporia

Ca 200 meter ifrån