parfym.se
Billiga Parfymer Upp till 40% lägre pris än vanliga marknadspriser.

Nattliv i Malmö

Komplett guide över utelivet i Malmö

Malmö har ett brett utbud av restauranger, barer, pubar och nattklubbar.

Sett till antalet invånare i staden är nattlivet minst lika stort och varierat som i Stockholm och Göteborg. Utelivet börjar egentligen redan på eftermiddagen med after work runt om i staden, inte bara på fredagar men även under andra veckodagar. Malmöborna tycker om att gå ut för att äta och dricka gott och stadens pubar och restauranger vill gärna tillgodose önskemålen.

After work i Malmö

Stadsdelen i fokus för after work i Malmö är gamla staden med Stortorget och Lilla Torg i centrum. På och omkring torgen finns mängder av restauranger och pubar som erbjuder after work med bra priser på öl och vin, enklare tilltugg och bufféer. Inte sällan bjuder pubarna och restaurangerna på livemusik och alla serveringar med självaktning anordnar quizkvällar åtminstone på fredagar. Några populära serveringar för after work är Moosehead, Fagans Irish Pub, Café Rasoir och Pickwick.

Nattklubbar i Malmö

Nattklubbarna i Malmö bjuder på dans och underhållning långt in på småtimmarna. Den som vill gå ut och dansa och roa sig har närmare ett tjugotal bra nattklubbar att välja på, bara i de centrala delarna av Malmö.

Etage är möjligen den mest klassiska nattklubben i Malmö. Den är välbesökt alla dagar och det är ofta trångt och svettigt trots att dansgolven och barerna är flera och att klubben faktiskt har tre våningar. Etage ligger på Stortorget mitt i centrala Malmö. Det gör också Centiliter & Gram, som är en lite lugnare nattklubb som bjuder på modern dansmusik av duktiga DJ:s upp till fyra dagar i veckan.

Den absolut största nattklubben i Malmö är Swing Inn Nightclub som ligger i närheten av Gustav Adolfs torg. Här har festsugna hela tio barer att välja mellan och kan njuta av dansmusik på inte mindre än fem dansgolv. Karaoke är ett stående inslag och den som tycker om att spela casino på krogen behöver inte leta länge efter ett spelbord. Swing Inn Nightclub är en stor nattklubb, men trycket i dörren är detsamma, så det är en god idé att komma tidigt för att undvika att behöva stå i kö.

Klubbar för livemusik

Det finns en mängd scener för livemusik i Malmö. En del scener är en del av nattklubbar och är öppna flera dagar i veckan medan andra är fristående och bara har öppet under spelningar. Kulturbolaget KB är kanske den mest klassiska klubben för livemusik i Malmö. Här är det rockmusiken som sätts i främsta rummet. Inte långt från KB ligger Debaser, som bjuder både på rockmusik och alternativ musik.

Sportbarer

Barer & Pubar

Nattklubbar & Diskotek

Vinbarer