Flyttstädning i Malmö

Varför beställa flyttstäd från en städfirma?

Städfirmornas erfarenhet och rutiner, som säkrar att ditt hem ser ut som nytt när du lämnar det till köparen, är två argument som kan få dig att välja att lyfta telefonen och ta hjälp. Anlitar du städfirma för flyttstädningen kan du på bästa sätt välkomna den som flyttar in till ett rent och skinande hem och samtidigt får du tid över till annat. Det finns ju onekligen några andra saker att ordna med när man ska ut ur en bostad och in i en annan.

Med flyttstädning i regi av en välrenommerad städfirma tål städningen också allt som oftast kritisk granskning av en besiktningsman. Det är inte heller ovanligt att flyttstädfirmorna lämnar en garanti vilket innebär att eventuella avvikelser som kan tänkas framkomma vid besiktningstillfället snarast åtgärdas utan kostnad.

Få en offert på din Flyttstädning i Malmö

Malmö har ett brett utbud när det kommer till flyttstädning. De flesta företagen erbjuder liknande tjänster varför mycket kommer att handla om pris och vad som de facto ingår i respektive aktörs tjänst kring flyttstädning. Som tillval finns vanligtvis fönsterputs, städning av balkong, förråd, tvättstuga och garage. Det är helt klart värt att jämföra och se vad som passar dig bäst.

Att tänka på – Garanti & RUT

Ofta finns det en kvalitetsgaranti som innebär att städfirman åtgärdar det du (eller besiktningsmannen/den nye hyresgästen/ägaren) inte är nöjd med. Reklamation bör göras inom ett par dagar efter själva besiktningen. Finns ingen garanti bör du välja en annan städfirma.

Innan du begär en offert för flyttstädning kan det vara värt att undersöka om själva offerten är gratis, om du kan göra RUT-avdrag samt vilka villkor kring det som faktiskt gäller. Viktigt att kika på är också om ditt pris för flyttstädning är fast eller om det finns dolda avgifter/avgifter som tillkommer.

Flyttstädning

Winfield AB

4.92
(0 recensioner)