Scandic Kramer Hotel

Stortorget 7, 211 22 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Scandic Kramer Hotel är ett välkänt och prestigefyllt hotell beläget i hjärtat av Malmö, Sverige. Med sin rika historia och eleganta arkitektur erbjuder det en charmig och bekväm miljö för både affärs- och fritidsresenärer.

Hotellet ståtar med en rad moderna bekvämligheter och tjänster för att säkerställa en riktigt trevlig vistelse. Gästerna kan välja mellan en mängd olika välutrustade rum, alla designade med modern inredning och utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter. Oavsett om du reser ensam, som ett par eller med familjen, erbjuder Scandic Kramer Hotel boendealternativ som passar alla behov.

Förutom bekväma rum erbjuder hotellet en rad faciliteter för att förbättra gästupplevelsen. Dessa inkluderar ett fullt utrustat fitnesscenter, så att gästerna kan behålla sin träningsrutin när de är borta från hemmet. Hotellet har också en elegant restaurang och bar, som serverar läckra rätter tillagade med lokala råvaror.

Scandic Kramer Hotel är bekvämt beläget i närheten av populära attraktioner, köpcentra och pulserande nattliv, vilket gör det till en idealisk bas för att utforska staden. Hotellets professionella och vänliga personal finns alltid till hands för att ge hjälp och se till att gästerna får en minnesvärd och trevlig vistelse.

Oavsett om du besöker Malmö i affärer eller för nöjes skull, erbjuder Scandic Kramer Hotel en underbar kombination av komfort, bekvämlighet och förstklassig service. Det strävar efter att skapa en välkomnande atmosfär för alla gäster och är ett starkt rekommenderat val för dig som söker en minnesvärd hotellupplevelse i Malmö.


Betygsätt Scandic Kramer Hotel

Betygsätt
2 röster

I närheten av
Scandic Kramer Hotel

Rådhuskällaren

Rådhuskällaren

Ca 200 meter ifrån
Scandic Stortorget

Scandic Stortorget

Ca 200 meter ifrån
Piccolo Mondo

Piccolo Mondo

Ca 200 meter ifrån
Caroli

Caroli

Ca 500 meter ifrån