Quality Hotel The Mill

Amiralsgatan 19, 211 55 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Quality Hotel The Mill är ett modernt och charmigt hotell beläget i hjärtat av Malmö. Med sin arkitektoniska design som kombinerar industriell elegans med modern bekvämlighet, bjuder hotellet in sina gäster till en unik upplevelse mitt i stadens pulserande atmosfär.

Hotellet har en framträdande plats nära både shoppingdistrikt och kulturella sevärdheter, vilket gör det till en idealisk utgångspunkt för både turister och affärsresenärer. Efter en kort promenad kan besökare upptäcka Malmös populära attraktioner såsom Möllevångstorget, Malmöhus Slott, och Turning Torso, samt njuta av närheten till lokala restauranger och kaféer som speglar stadens dynamiska kulinariska scen.

Rummen på Quality Hotel The Mill är utrustade med allt som behövs för en bekväm vistelse. Varje rum har en modern inredning, bekväma sängar och gratis WiFi. Många av rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Malmö, vilket bidrar till en oförglömlig gästupplevelse.

Gäster kan starta dagen med en riklig frukostbuffé på hotellets restaurang, där det serveras ett brett utbud av både varma och kalla rätter. Hotellbaren är den perfekta samlingsplatsen för både gäster och lokalbefolkningen, där man kan avsluta dagen med en drink eller en lättare måltid i en avkopplande miljö.

För affärsresenärer har Quality Hotel The Mill konferensfaciliteter med den senaste tekniken, vilket ger möjligheter till att hålla effektiva möten och evenemang. Hotellet är också känt för sin serviceanda där gästen alltid sätts i första rummet, med en reception som är öppen dygnet runt för att tillgodose alla behov.

Quality Hotel The Mill är inte bara ett ställe att övernatta på. Det är en destination som erbjuder komfort, service, och en genuin Malmö-upplevelse. Med sina anspråksfulla anläggningar och fokus på att ge varje gäst en personligt anpassad service är hotellet ett exempel på skandinavisk gästfrihet när den är som bäst.


Betygsätt Quality Hotel The Mill

Betygsätt
1 rösta

I närheten av
Quality Hotel The Mill

Restaurang India

Restaurang India

Ca 100 meter ifrån
Hotel Plaza

Hotel Plaza

Ca 400 meter ifrån
Pizzeria Allegro

Pizzeria Allegro

Ca 500 meter ifrån
Hansa

Hansa

Ca 500 meter ifrån