Good Morning+

Stadiongatan 21, 217 62 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Good Morning+ hotell (tidigare känd som ibis Styles eller Mercure) är en del av den svenska hotellkedjan Ligula Hospitality Group AB och erbjuder ett prisvärt boende för både affärs- och fritidsresenärer som besöker Malmö. Det exakta läget och specifika faciliteterna kan variera över tid, så för de mest aktuella och specifika upplysningarna om ett visst Good Morning+ hotell i Malmö, bör man besöka hotellets officiella webbplats eller kontakta hotellet direkt.

De Good Morning+ hotellen som generellt finns i städer som Malmö tenderar att erbjuda moderna och funktionella rum som är designade med gästens komfort i åtanke. De rum som erbjuds kan exempelvis ha bekvämligheter som fri WiFi, TV, och egna badrum med dusch. Många Good Morning+ hotell har även konferensfaciliteter för affärsresenärer som behöver arrangera möten eller evenemang.

En standardfrukost med ett sortiment av kalla och varma alternativ serveras ofta varje morgon, och några av hotellen har även en restaurang på plats som erbjuder måltider under hela dagen. Andra tjänster kan innefatta dygnet runt-öppen reception, bagageförvaring och ibland även träningsfaciliteter.

Läget för Good Morning+ hotellen i Malmö är vanligtvis praktiskt, med enkel tillgång till de viktigaste trafiklederna och kollektivtrafiken, vilket gör det enkelt för gäster att utforska staden och dess omgivningar. Parkering finns ofta tillgänglig för gäster som anländer med bil.

För den mest aktuella informationen, inklusive tillgänglighet, priser och exakta tjänster som erbjuds, är det alltid bäst att rådfråga hotellet direkt eller besöka det officiella webbplatsen. Notera att Good Morning+ hotell kan genomgå förändringar i ägarskap och namn, vilket kan påverka varumärket och servicenivåerna över tid.


Betygsätt Good Morning+

Betygsätt
2 röster

I närheten av
Good Morning+

Svea Husmanskost

Svea Husmanskost

Ca 600 meter ifrån
The More Hotel

The More Hotel

Ca 1700 meter ifrån
Rocky Pizzeria

Rocky Pizzeria

Ca 1000 meter ifrån