Elite Hotel i Malmö

Elite Hotels är en lite mer exklusiv hotellkedja i Sverige där alla hotell är fyrstjärniga och bjuder på ett lite mer bekvämt och lyxigt boende. De hotell i kedjan som ligger i Malmö är Elite Hotel Savoy, Elite Hotel Residens och Elite Plaza Hotel. Alla dessa tre hotell ligger centralt i Malmö, på bekvämt avstånd från nöjen, shopping och sevärdheter.

En specialitet med Elite Hotels är att hotellen i regel alltid är inrymda i lite äldre byggnader med en vacker arkitektur. Hotellen i Malmö är inga undantag. Både Elite Hotel Savoy, Elite Hotel Residens och Elite Plaza Hotel ligger i anrika och vackra byggnader.

Elite Hotels riktar sig till alla besökare. Varje hotell har ett brett utbud av rumstyper så att både ensamresande, semestrande par och familjer kan hitta det perfekta boendet. Ett litet extra fokus ligger emellertid på affärsresenärer, vilket märks bland annat på det utbud av service som erbjuds. Elite Hotels är också ett utmärkt val för konferenser och möten.

Som gäst på ett hotell i kedjan Elite Hotels bor du bekvämt i rymliga rum och får ett utmärkt serviceutbud inkluderat i priset. Frukost ingår givetvis i priset och bland det övriga serviceutbudet märks tillgång till wellnessavdelningar, fria dagstidningar, med mera. Varje hotell i kedjan har en egen restaurang/bar under varumärket Bishop's Arms som serverar traditionell pubmat och erbjuder ett mycket stort utbud av lite starkare drycker från hela världen.

Norra Vallgatan 62, 211 22, Malmö
0 recensioner
Adelgatan 7, 211 22, Malmö
0 recensioner
Gustav Adolfs torg 49, 211 39, Malmö
0 recensioner

Populärast i Malmö

Systembolaget Mobilia
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia

Bäst betyg

Systembolaget Mobilia
Stadiongatan 3D
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Trelleborgsvägen 13
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia
Hyllie Boulevard 19
IKEA
Kulthusgatan 1
Systembolaget Burlöv Center
Kronetorpsvägen 2

Flest omdöme

Vårdcentralen Fågelbacken
Fågelbacksgatan 13
Swedbank Gustav Adolfs Torg
Stadt hamburgsgatan 2
Vårdcentralen Kroksbäck
Norrbäcksgatan 20
Vårdcentralen Eden
Möllevångsgatan 44
Vårdcentralen Limhamn
Övägen 1
Vårdcentralen Vellinge
Vallgatan 2
Nordea Carlsgatan
Carlsgatan 6-8