Clarion Hotel Malmö Live

Norra Neptunigatan 22, 211 18 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Clarion Hotel Malmö Live har blivit en ikonisk byggnad och en livfull mötesplats i Malmös stadsbild. Detta moderna och eleganta hotell sticker upp mot himlen med sin imponerande höjd och är ett landmärke som är svårt att missa. Beläget i hjärtat av staden, precis intill Kungsparken och med slående utsikt över Öresund och Turning Torso, erbjuder hotellet en upplevelse utöver det vanliga, både för affärs- och fritidsresenärer.

Med sitt strategiska läge nära Malmö Centralstation, är Clarion Hotel Malmö Live en port till allt vad staden har att erbjuda. Inom gångavstånd hittar du Malmös kulturella scener, shoppingdistrikt, och en rad matställen som representerar stadens internationella kök.

Hotellets rum är noggrant designade med en modern och urban estetik. Du kan förvänta dig komfortabel och stilren inredning med alla tänkbara bekvämligheter som gör din vistelse både behaglig och minnesvärd. Varje rum har stora fönster från golv till tak, vilka badar rummen i naturligt ljus och ger gästerna en betagande utsikt över Malmö och dess havsområden.

Restaurangerna och baren på Clarion Hotel Malmö Live är i sig en anledning att besöka. Med ett utbud från finmat till bistromeny och den vackra skybaren på toppvåningen, finns det någonting för alla smaker. Det ryktas att baren har en av stadens bästa cocktailmenyer, samt panoramavyer som garanterar en oförglömlig upplevelse.

För dem som besöker med affärer i åtanke, erbjuder hotellet förstklassiga konferensfaciliteter. De mångsidiga mötesrum och balsalar kan skräddarsys för allt från små sammankomster till stora företagsevenemang, vilka alla backas upp av modern teknologi och ett professionellt eventteam.

Clarion Hotel Malmö Live är också hem till Malmö Live Konserthus, som erbjuder en mängd kulturella evenemang såsom konserter, shower och andra uppträdanden. Detta bidrar till hotellets unika charm – att vakna upp och vara en del av stadens kulturella puls är en sällsynt och värdefull upplevelse.

Med en stark inriktning mot service och gästnöjdhet, är Clarion Hotel Malmö Live mer än bara en plats att övernatta. Det är en destination i sig, där design, konst, musik och mat sammankommer för att skapa en omfattande Malmö-upplevelse.


Omdöme (1)


  • Kjelle

    Trevligt hotell med extremt sköna sängar.
    Även bra frukost.

Betygsätt Clarion Hotel Malmö Live

Betygsätt
9 röster

I närheten av
Clarion Hotel Malmö Live

Lilla Köket

Lilla Köket

Ca 600 meter ifrån
Piccolo Mondo

Piccolo Mondo

Ca 800 meter ifrån
Hansa

Hansa

Ca 1200 meter ifrån