Best Western Hotel Royal

Norra Vallgatan 94, 212 22 Malmö

Se aktuella erbjudanden

Best Western Hotel Royal är ett centralt placerat hotell i den levande staden Malmö, beläget på bekvämt gångavstånd från både stadens huvudtågstation och en mängd affärer, restauranger och kulturella sevärdheter. Med en blandning av traditionell charm och modern bekvämlighet är hotellet ett populärt val för både affärsresenärer och turister som besöker denna del av Skåne.

Med sin historiska fasad och inbjudande entré, har Best Western Hotel Royal en klassisk atmosfär som reflekterar Malmös rika kulturarv. Rummen är omsorgsfullt inredda för att kombinera klassisk elegans med modern funktionalitet, från de bekväma sängarna till de välutrustade arbetsplatserna – allt utformat för att skapa en avkopplande hemifrån-känsla för gästerna.

Gästerna på Best Western Hotel Royal kan starta dagen med en riklig frukostbuffé som serveras i hotellets ljusa och luftiga frukostsal. En välsmakande blandning av både kontinentala och typiskt svenska frukostalternativ säkerställer att alla gäster kan hitta något som tilltalar deras smaklökar och ger dem den energi som krävs för en dag full av aktiviteter.

Affärsresenärer uppskattar hotellets mötesrum och konferensfaciliteter, som är utrustade med den senaste tekniken för framgångsrika möten och evenemang. Gratis Wi-Fi i hela hotellet gör det enkelt för gäster att hålla sig uppkopplade och sköta sitt arbete, oavsett var i hotellet de befinner sig.

För avslappning efter en dag av möten eller sightseeing erbjuder Best Western Hotel Royal ett mysigt loungeområde där gäster kan sitta ner med en bok eller njuta av ett glas vin. Dess centrala läge är idealiskt för dem som vill utforska stadens många attraktioner, inklusive den ikoniska Turning Torso, pittoreska Malmöhus slott och de livliga torgen som Lilla Torg och Stortorget.

Service är en prioritet på Best Western Hotel Royal, och den vänliga personalen är alltid till hands för att erbjuda personlig service och rekommendationer för att göra din vistelse i Malmö så trevlig som möjligt.

Oavsett om du är på en snabb affärsresa eller en längre vistelse för att utforska regionens skönhet, är Best Western Hotel Royal ett utmärkt val som erbjuder komfort och klassisk svensk gästfrihet mitt i hjärtat av Malmö.


Betygsätt Best Western Hotel Royal

Betygsätt
4 röster

I närheten av
Best Western Hotel Royal

Lilla Köket

Lilla Köket

Ca 100 meter ifrån
Hotel Astoria

Hotel Astoria

Ca 100 meter ifrån
Piccolo Mondo

Piccolo Mondo

Ca 300 meter ifrån
Hansa

Hansa

Ca 700 meter ifrån