Boulebar

4.00 (0 omdöme)

Drottningtorget 8, 211 25 Malmö

I Boulebar i Malmö, där fransk kultur möter svensk gemenskap, kan du förvandla en omgång boule till en minnesvärd kväll fylld av franska smaker. Med sina 14 inomhusbanor och åtta utomhus erbjuder stället mer än bara ett spel – det är en social knutpunkt där du kan njuta av mat och dryck från en fullt utrustad bar och restaurang. Platsen är en samlingspunkt för vänner, familjer och företag, liksom för både nybörjare och erfarne boulespelare av alla åldrar. Bokningar för större grupper och event går enkelt att ordna i förväg.

Inrymt i ett ståtligt och kulturminnesmärkt tidigare ridhus från 1800-talet har Boulebar bevarat byggnadens historiska detaljer och berikat dem med en fransk tvist. Baren centralt placerad erbjuder en imponerande samlingsplats, bakom vilken det öppna köket strålar av liv och rörelse.

Oavsett tid på dygnet är Boulebar det perfekta stället för avkoppling och nya erfarenheter. För nybörjare eller de som vill finjustera sin teknik står instruktörer redo att guida i boules enkla, men knepiga, spelregler.

Maten är en väsentlig del av den sydeuropeiska upplevelsen, där ett måltidsfokus ligger på samspelet och delandet av robusta, välsmakande rätter. Större grupper uppmuntras att dela på utsökta smakbrickor, medan de som besöker i mindre konstellationer kan välja att kombinera ett spel med ett urval från menyn. Boulebars mat- och spelkombinationer erbjuder allt från 90 minuter boulespel till mer tillbakalutande alternativ för den som önskar.

Den som föredrar att endast förgylla stunden med något från baren har ett brett urval av drycker att välja mellan, från autentisk pastis och fransk cider till öl och vin. Skulle kvällen erbjuda en triumf i spelet kan den firas med boulevärdig lyx i form av ostron och champagne. Så oavsett om du vill slå en boule, njuta av god mat eller helt enkelt skapa minnen med ditt sällskap, är Boulebar din oas i Malmö.


Betygsätt Boulebar

Betygsätt
1 rösta

I närheten av
Boulebar

Marie Antoinette

Marie Antoinette

Ca 100 meter ifrån
Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel

Ca 200 meter ifrån
Piccolo Mondo

Piccolo Mondo

Ca 800 meter ifrån
Caroli

Caroli

Ca 300 meter ifrån