Minigolfbanor i Malmö

Malmö är en stad som aktivt främjar utomhusaktiviteter och har flera platser där besökare och lokalbefolkning kan njuta av minigolf, en populär fritidssysselsättning som passar alla åldrar. Här är några av minigolfbanorna som man kan hitta i Malmö:

Malmö Bangolfklubb:
Belägen i Pildammsparken, en av Malmös mest pittoreska parker, erbjuder Malmö Bangolfklubb en klassisk minigolfupplevelse för hela familjen. Banan är välskött och omgiven av vacker natur, vilket gör en rundor minigolf till en lugn och trivsam upplevelse.

Sundspärlan:
Även om det främst är känt som en eventlokal, så erbjuder Sundspärlan också en minigolfbana. Banan är öppen under sommarmånaderna och är ett trevligt alternativ för dem som söker en aktivitet före eller efter ett evenemang.

Folkets Park:
Folkets Park är ett populärt tillhåll för familjer och en samlingsplats med en stor variation av underhållningar, inklusive en minigolfbana. Här kan barn och vuxna njuta av en avkopplande spelrunda omgiven av parkens alla andra nöjen och attraktioner.

Bulltoftaparken:
Bulltoftaparken erbjuder en friluftsupplevelse med en minigolfbana som är tillgänglig för allmänheten. Naturen runtomkring bidrar till en trevlig minigolfspelupplevelse med möjlighet att även nyttja parkens andra faciliteter.

Hyllie Sportcenter:
Hyllie Sportcenter är inte bara en plats för racket-sport utan erbjuder också en minigolfbana. Det är en perfekt plats för de som vill kombinera olika sporter med en rolig runda minigolf.

Adventure Golf:
För en mer äventyrlig upplevelse kan besökare pröva på adventure golf, som är en mer tematiserad variant av minigolf. Dessa banor är ofta mer utmanande och kreativt designade med olika teman och hinder.

Alla dessa platser har sina unika egenskaper och erbjuder en chans att spela minigolf i olika miljöer. Oavsett om du är på en familjeutflykt, en romantisk dejt eller bara vill ha en avslappnad aktivitet med vänner, är minigolf ett underhållande val. Tänk på att öppettider kan variera beroende på säsong, så det är klokt att kontrollera öppettider och eventuella bokningskrav i förväg.

Minigolfbanor

Kulladal Minigolf

5.00
(0 recensioner)