The Mayfair Hotel Tunneln

Adelgatan 4, 211 22 Malmö

Se aktuella erbjudanden

The Mayfair Hotel Tunneln i Malmö är ett hotell rikt på historia och karaktär, beläget i en byggnad som sträcker sig tillbaka till 1300-talet. Perfekt placerat i den charmiga staden Malmö, ett stenkast från både den pulserande medeltida Stortorget och den bekväma närheten till Malmö Centralstation, kombinerar hotellet antik elegans med moderna bekvämligheter, vilket skapar en unik upplevelse för sina gäster.

Hotellet's namn, "Tunneln", refererar till de historiska gångar som finns bevarade i källaren, och påminner gästerna om platsens fascinerande förflutna. Interiören på The Mayfair Hotel Tunneln är noggrant restaurerad för att hedra byggnadens ursprungliga skönhet med dess böjda valv, stenmurar och känsla av historisk dramatik. Trots sin gammaldags charm, är rummen utrustade med moderna faciliteter såsom WiFi, komfortabla sängar och moderna badrum, vilket säkerställer en komfortabel vistelse.

Inredningen är en blandning av klassiskt och samtida, med en uppmärksamhet på detaljer som framhäver den historiska miljön utan att kompromissa med komfort. Varje rum har sin egen distinkta karaktär, med en känsla av skönhet och tidlöshet som genomsyrar varje yta.

Gästerna kan börja dagen med en generös frukostbuffé som serveras i en ljus och välkomnande matsal, där de kan njuta av ett brett utbud av både varma och kalla rätter. Många uppskattar den mysiga atmosfären och det personliga tilltalet som Mayfair Hotel Tunneln är känt för, vilket inkluderar en genuin gästvänlighet och en passion för utmärkt service.

Mayfair Hotel Tunneln är även idealt för de som vill utforska Malmös kultur och sevärdheter. Med sin närhet till stadens historiska landmärken, fina shoppingområden och ett rikt utbud av restauranger och kaféer, är det en idealisk utgångspunkt för att upptäcka allt det som gör Malmö till en sådan livfull och attraktiv destination.

Oförglömlig och karismatisk, The Mayfair Hotel Tunneln erbjuder en unik vistelse som förenar det bästa av gammal världens charm med dagens bekvämlighet och service – en perfekt plats för de som söker en autentisk och lyxig hotellupplevelse i Malmö.


Betygsätt The Mayfair Hotel Tunneln

Betygsätt
2 röster

I närheten av
The Mayfair Hotel Tunneln

Rådhuskällaren

Rådhuskällaren

Ca 100 meter ifrån
Moment Hotels

Moment Hotels

Ca 100 meter ifrån
Piccolo Mondo

Piccolo Mondo

Ca 300 meter ifrån
Caroli

Caroli

Ca 400 meter ifrån