Kämpinge Strandbad

4.67 (0 omdöme)

Kämpinge strandbad är en naturskön och populär stranddestination belägen i Höllviken, cirka 20 kilometer söder om Malmö i Sverige. Med sin långa sandstrand och pittoreska omgivningar är detta ett av Skånes mest attraktiva badplatser.

Stranden på Kämpinge strandbad sträcker sig över flera kilometer och erbjuder gott om plats för besökare att njuta av sol och bad. Det finns områden avskilda för solning och avkoppling, samt mer livliga sektioner där besökare kan delta i olika vattensporter och aktiviteter. Stranden är känd för sina vita sanddyner och klart blått vatten, vilket gör den idealisk för promenader längs vattnet och avkopplande bad.

Vid stranden finns faciliteter som inkluderar toaletter och omklädningsrum för besökarnas bekvämlighet. Det finns även ett par kaféer och serveringar där besökare kan köpa drycker och snacks.

Kämpinge strandbad är också känt för sina naturreservat och vackra omgivningar. I närheten av stranden finns en rikt varierad vegetation och sanddyner som erbjuder en naturskön omgivning för promenader och utforskning. Det finns också picknickområden där besökare kan njuta av medhavd mat och dryck i naturen.

Strandbadet är populärt under sommarsäsongen och lockar både lokalbefolkning och turister.

Andra badplatser i närheten


Annat i närheten av Kämpinge Strandbad