Tippen.nu
Hjälp till tippen Vi kör till återvinningen i Malmö området

Recensioner

Vårdcentralen Lundbergsgatan

VARNING minus, -1

1. Sämsta Provtagningssköterska jag någonsin mött. Otrevligast också!

OBS! Uppdaterad våren 2022. (Detta är nu anmält till passientnämnden) De reagerade men Lundbergsgatans Chef gjorde inget mer än att låta den "aggressiva" provtagningssköterkan skriva ett "skylla-ifrån sig brev" brev där hon bara berätta allt hon hade gjort "rätt".

Alltså det kommer fortsätta :-( Sorgligt nog inte bara för mig även för andra, mer utsatta. Jag tänker bland annat på alla de äldre och mer sjuka som inte orkar eller kan engagera sig lika kraftigt som jag gör. Men om jag kan påverka en enda smula med denna recension är det i alla fall något. Klicka, like (gilla), dela med andra så detta kan få en förändring.

(Uppdatering Mars, maj 2022)
2. Hade en bruten arm, radiusfraktur ville boka tid MEN den omöjliga sköterskan tyckte att jag skulle vända mig till en sjukgymnast trots att jag ville träffa en läkare.

3. Upptäckte en mycket märklig och helt ny hufläck, hudförändring. Återigen ville hon inte boka in någon tid utan rekommenderade mig att lösa detta på egen hand. Hitta någon hudmottagning via Google och sen självremitera mig.

4. Efter den brutna armen blev jag tillsagda av Ortopedmottagningen att boka en tid på min vårdcentral för avgipsning och uppföljning. Aj, aj tänkte jag redan då. Sagt och gjort kontaktade jag Lundbergsgatan VC och sköterskan sa att jag fick lösa detta på egen hand då de inte hade fått någon remiss. Jag ifrågasatte detta. Fick ett enkelt svar. Vi har inte samma journalsystem så du får boka till själv hos någon arbetsterapeut.

5. OK. Slutsats: "Doktor Google" och leka doktor själv, göra självremittering via internet verkar vara deras "nya" universallösning så JA nu avslutar jag Lundbergsgatans VC och listar om mig.

Som i de flesta organisationer finns det alltid ett och annat ”Röt-ägg” men på LVC provtagning är det värre än någon annan stans jag fått vård i hela mitt liv.

Det har blivit en otroligt otrevlig och aggressiv miljö på Provtagningen sedan 2021.

Helt otroligt otrevlig provtagning. OBS (Inte bara mot mig). Tar numera regelbundet mina prover på MAS provtagningen Walderströmsgatan där det verkar fungera hur bra som helst.

När jag däremot försökte ta några prover på Lundbergsgatans VC. Fick jag boka om och betala 300 kr för uteblivet besök, 3 min sen trots att ingen var inbokad och jag på plats. Ok, låt Oss säga att det är mitt fel eller någons klocka går 2-3 min fel :-) men sen när jag kommer nästa gång händer det värsta Väl på plats i god tid före säger den otrevliga

”Jasså du är här igen”

, sen börjar eländet. (jävlar vad jag ångrar den dagen) Hon rotar och gräver i min arm med nålen och säger det är mitt fel att inget blod kommer. Efter besöket hade jag ont i armen 6 veckor efter och stora blåmärken i en månad. Trots att jag anmälde den medvetet ondskefulla sköterskan gjordes inte ett dugg.

GÅR ALDRIG MER DIT för provtagning. Varning, AKTA ER !!!

Populärast i Malmö

Swedbank Gustav Adolfs Torg
Stadt hamburgsgatan 2
Öresundsbron
Systembolaget Triangeln
Södra Förstadsgatan 50
Swedbank Södervärn
Södra Förstadsgatan 99 b
Emporia
Hyllie Boulevard 19
Coop Forum | Jägersro
Jägersrovägen 151
Rusta Jägersro
Handelsgatan 1

Bäst betyg

Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Trelleborgsvägen 13
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia
Hyllie Boulevard 19
IKEA
Kulthusgatan 1
Systembolaget Burlöv Center
Kronetorpsvägen 2
Cityroom & Apartments Triangeln
Södra Förstadsgatan 31