Recensioner

Vita Höja

Recensioner (1)

.
Har bott på Vita Höja i ett år nu och kan inte säga att jag gör annat än att stormtrivas. Det är ett område som i störst utsträckning består av pensionärer som är mycket aktiva och engagerade i olika gemensamma aktiviteter i området. Otroligt trevliga är de också. Ett lugnt område men ändå livligt med både barnfamiljer och pensionärer som umgås på gården. Det är väldigt fint och rent på gården och i andra gemensamma utrymmen. Som boende i bostadsrättsföreningen har man tillgång till flera bekvämligheter som eget bibliotek, hobbyutrymme/verkstad, gym, boulebana, fotbollsplan, lekplatser, grillplats, parkeringsplats mm. Det är även nära till förskola och skola, kollektivtrafik (både gröna och gula bussar), inre ringvägen, jägersro center, lokal livsmedelsaffär, frisör, blomsterbutik, café, vårdcentral och stadsdelsbibliotek. För de som gärna ägnar sig åt trädgårdsaktiviteter och stughäng finns även jägershills sommarstad ett stenkast ifrån, om man har/vill ha en stuga nära sitt hem där man kan hänga under sommaren.

Populärast i Malmö

Systembolaget Mobilia
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia

Senaste omdöme

Akutmottagning

Borde finnas en automat där man kan trycka smörgås, knäckebröd dricka med tanke på mycket lång väntetid för hjälp ca 14 timmar .


Paddy's

Var och firade en kille som blev 50 år! Jag satt vid ett bord där alla satt som firade! Hade köpt en ” dyr” öl! Ätit av er pubmeny! Gick för ett toalett besök! Kom tillbaka till mitt bord, då var ölen borta! Då är ni snabba! Dålig stil! Även när ni plockar tomglas då sätter dom en smutsig back på bordet? Men hallå!? När man sitter där? Nej tack aldrig Paddys mer!


Specsavers Emporia

Fantastiskt bra bemötande av all personal.


Bäst betyg

Systembolaget Mobilia
Stadiongatan 3D
Lilla Torg
Åhlens Mobilia
Trelleborgsvägen 13
Malmöfestivalen
Jack & Jones Emporia
Hyllie Boulevard 19
IKEA
Kulthusgatan 1
Systembolaget Burlöv Center
Kronetorpsvägen 2

Flest omdöme

Vårdcentralen Fågelbacken
Fågelbacksgatan 13
Swedbank Gustav Adolfs Torg
Stadt hamburgsgatan 2
Vårdcentralen Kroksbäck
Norrbäcksgatan 20
Vårdcentralen Eden
Möllevångsgatan 44
Vårdcentralen Limhamn
Övägen 1
Vårdcentralen Vellinge
Vallgatan 2
Nordea Carlsgatan
Carlsgatan 6-8